Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

anna inside tentIMG_1091.jpg

Sobre Mi

QUI SÓC? 


Sóc enginyera industrial amb experiència en el món de la tecnologia. La meva passió és el coaching i és al que em dedico actualment.

He treballat per a empreses internacionals durant quinze anys. He tingut l'oportunitat i el privilegi de dirigir un equip d'enginyers durant cinc anys i ser testimoni del seu creixement personal i professional. La meva capacitat d'escoltar els va ajudar a trobar la millor opció per a les seves habilitats i capacitats. Per a més detalls en la meva experiència professional, visiteu el meu perfil a Linkedin

Quan vaig decidir formar-me en una escola oficial de coaching, no em podia imaginar com la meva vida canviaria i s'enriquiria. Em vaig formar com a coach a CTI (The coaches Training Institute) i ara sóc coach amb clients de tot el món. És un privilegi crear una relació de coaching amb els meus clients.

L'escolta activa, les preguntes i reflexions són part de les meves habilitats naturals. 

 

QUÈ PUC FER PER TU? 

Com a coach teva, em centraré en el que tu vols per a tu mateix. Creuré en tu, t'animaré a seguir endavant i et donaré suport al llarg del teu camí d'autoconeixement i creixement. Els canvis, per petits que siguin, tenen un gran impacte en el nostre dia a dia i jo estaré al teu costat per ser-ne testimoni. 

 

Si respons que SÍ a almenys una de les següents preguntes, probablement estiguis buscant un treballar amb un coach. 

Vols a algú que realment t'escolti?

Vols a algú que et mostri com ets percebut des de fora, per la resta del món?

Vols a algú que estigui al teu costat donant-te suport i a la vegada et presenti reptes personals que t'ajudin a desenvolupar-te personalment i professionalment?

 

Això és el que jo puc fer per tu si treballem junts. Anima't i escriu-me a triadocoach@gmail.com